Відмовитися від усього заради Господа?

Багато хто питає, що означає взяти свій хрест і слідувати за Ієшуа? Це означає прийняти Його волю на своє життя. Це коли твої плани, бажання та очікування перетинаються з Божими. І далеко не завжди це виглядає «як у ченців», тобто коли ти маєш відмовитися від усього, про що ти мріяв. Не все, чого нам хотілося і про що ми мріяли, це не від Бога. Тому що Господь благословляє нас на цій землі.

Я дуже часто помічав, що коли я вмираю для чогось, коли воно перестає бути для мене чимось настільки бажаним, що я готовий заплатити будь-яку ціну, то раптом якимось чином складаються обставини, і у мене це з'являється. Дуже багато речей, про які я кілька років тому міг тільки мріяти, я зараз маю, але вони мене вже так не хвилюють, як тоді.

Не обов'язково нам все доведеться принести в жертву і відмовитися від усього. Звичайно, від гріховних речей нам доведеться відмовлятися все наше життя, бо Бог однозначно нічого спільного з гріхом не матиме. Але наші негріховні мрії та бажання мають бути переломлені через хрест Ієшуа. Коли ж в нас розкривається смерть Ієшуа, тоді наші дари, таланти, мрії та бажання починають оживати для Бога. Але в тебе вже всередині шалом, і ти розумієш, що навіть якщо цього немає в твоєму житті, то нічого страшного.

Юрій Береза, старший служитель КЄМГ